1443093100.jpg

Սիսավան 7

«Սիսավան» գինու գործարանը իսկական կոնյակի սիրահարներին է ներկայացնում Սիսավան կոնյակը, որն իր օրիգինալ տակառիկի տեսքով իդեալական նվեր կդառնա:

Կոնյակի արտադրության մեջ օգտագործվում են միայն տեղական (Արարտյան դաշտում աճող) էնդեմիկ տեսակի խաղողներ՝ Ոսկեհատ, Գառան դմակ, Կանգուն, Մսխալի, Ռկացիտելի: 

Հնեցման  ընթացքը կոնյակի արտադրության համար տևում է ոչ քիչ քան 7 տարի, որը կատարվում է կաղնու փայտից պատրաստված տակառներում: Հիմնականում հենց տակառից է կախված բույրը, գույնը, համը և խմիչքի որակը: Շնորհիվ կաղնու վարդագույն խիտ կառուցվածքի  մենք ստանում ենք բնական կոնյակ՝ վանիլի, շոկոլադի և չորամրգերի համով: Արտադրության մեջ  օգտագործվում են նորագույն տեխնոլոգիաներ և սարքավորումներ, աշխատում են համապատասխան կրթություն և փորձ ունեցող գինեգործները: