Խաղողի կարմիր չոր գինի
Պատրաստված է Սև Արենի խաղողի տեսակից, որը հավաքվում է Հայաստանի Վայոց Ձորի մարզից, հատուկ մշակված տեխնոլոգիայի միջոցով, որը հանդիսանում է ընկերության «know-how»-ն: Խաղողի չոր գինին ունի զմրուխտի ամենաբացից մինչև ամենաալ երանգ: Այն ունի հագեցած համ, ինչը բնորոշ է Սև Արենիի աբորիգեն տեսակին, համեմված է հասուն բալի և մոշի տոներով: Կաղնու փայտից պատրաստված նոր տակառներում պահվելուց և շշի մեջ մնալուց հետո, գինին ստանում է բալանսավորված, լի և թավշյա համ: Հիանալի է համադրվում պանրի և մսային ուտեստների հետ:
Ծավալ: 0,75 լ Թնդ.: 13% ծվ.
Պահպանման ժամկետը կանոններին հետևելու դեպքում սահմանափակ չէ: Անհրաժեշտ է պահպանել օդափոխվող, օտար բուրմունքներ չպարունակող տարածքներում, արևի լույսից բացառապես հեռու, +5° մինչև +20°C ջերմաստիճանի և 85%-ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության ներքո: Բացած շիշը պահպանել ամուր փակած վիճակում մութ տարածքում +2 մինչև +8°С ջերմության ներքո: Խորհուրդ է տրվում օգտագործել բացած օրվանից մինչև հինգ օր հետո: