1540927906.jpg

Մոշի

Մրգային կարմիր մոշի կիսաքաղցր գինի

Պատրաստված է քաղցր մոշից, որը հավաքվում է Հայաստանի Տավուշի մարզից, հատուկ տեխնոլոգիաների միջոցով, որը հանդիսանում է ընկերության «know-how»-ն: Մոշի գինին, մահագոնի ալ կարմիր գույների մեջ, անչափ համեղ է: Արևի ճառագայթներով հագեցած հայկական մոշը լավագույնն է ինչպես բույրի, այնպես էլ համի մեջ: Գինին ունի հարուստ բույր և սև քաղցր հատապտուղների նուրբ համ: Համտեսումից հետո զգացվում է մայրու և կաղնու տոներ: Հիանալի համադրվում է մրգերի և աղանդերի հետ:

 

Ծավալ: 0,75 լ   Թնդ.: 12% ծվ.   Շաքար: 30-80 գր/դմ³

Պահպանման ժամկետը կանոններին հետևելու դեպքում սահմանափակ չէ: Անհրաժեշտ է պահպանել օդափոխվող, օտար բուրմունքներ չպարունակող տարածքներում, արևի լույսից բացառապես հեռու, +5° մինչև  +20°C ջերմաստիճանի և 85%-ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության ներքո: Բացած շիշը պահպանել ամուր փակած վիճակում մութ տարածքում +2  մինչև +8°С  ջերմության ներքո: Խորհուրդ է տրվում օգտագործել բացած օրվանից մինչև հինգ օր հետո: