Մրգային կարմիր մոշի կիսաքաղցր գինի
Պատրաստված է քաղցր մոշից, որը հավաքվում է Հայաստանի Տավուշի մարզից, հատուկ տեխնոլոգիաների միջոցով, որը հանդիսանում է ընկերության «know-how»-ն: Մոշի գինին, մահագոնի ալ կարմիր գույների մեջ, անչափ համեղ է: Արևի ճառագայթներով հագեցած հայկական մոշը լավագույնն է ինչպես բույրի, այնպես էլ համի մեջ: Գինին ունի հարուստ բույր և սև քաղցր հատապտուղների նուրբ համ: Համտեսումից հետո զգացվում է մայրու և կաղնու տոներ: Հիանալի համադրվում է մրգերի և աղանդերի հետ:
Ծավալ: 0,75 լ Թնդ.: 12% ծվ. Շաքար: 30-80 գր/դմ³
Պահպանման ժամկետը կանոններին հետևելու դեպքում սահմանափակ չէ: Անհրաժեշտ է պահպանել օդափոխվող, օտար բուրմունքներ չպարունակող տարածքներում, արևի լույսից բացառապես հեռու, +5° մինչև +20°C ջերմաստիճանի և 85%-ից ոչ ավել հարաբերական խոնավության ներքո: Բացած շիշը պահպանել ամուր փակած վիճակում մութ տարածքում +2 մինչև +8°С ջերմության ներքո: Խորհուրդ է տրվում օգտագործել բացած օրվանից մինչև հինգ օր հետո: